Objednávky ON-LINE

Life is
too short
to eat bad
food.

Aktuálně

Navigace: Blackdogs » Beroun » Aktuálně
 
 
Strana: 1 ... 16 17 18 19 20 21
Celkem: 247 položek | Zobrazuji: 205. - 216.

Zavíračka 30.6.2013

Omlouváme se, ale Blackdog cantina bude v neděli otevřena pouze do 18:00. Děkujeme za pochopení

Přidáno: 30.06.2013

Nedělní burgery

Omlouváme se, ale v neděli 16.6. nám během odpoledne docházejdou burger bulky. Burger maso vám rádi zabalíme do tortilly, nebo vám samotný burger naservírujeme s míchaným salátem či jinou přílohou na talíř. Děkujeme za pochopení.

Přidáno: 16.06.2013

Znovuotevření Cantiny

Cantina bude znovu otevřena ve čtvrtek 6.6. Na menu se nejprve objeví burgery a pár specialit, během dne se pak postupně navaří vše ostatní a menu se bude rozšiřovat na původní rozsah. Upozorňujeme, že během víkendu se může stát, že některé ingredience dojdou, jelikož se stále potýkáme s nedostatkem chladicích skladovacích prostor, sklep máme stále zatopený. Těšíme se na vás!

Přidáno: 05.06.2013

Povodně v Berouně

Děkujeme všem za podporu během včerejšího hrůzného dne. Pokud se nic závažného nestane, měli bychom být schopní otevřít Cantinu ve čtvrtek. Skladové prostory jsou však zatopené a nevíme, kdy se nám podaří sklad zprovoznit, budeme vymýšlet náhradní alternativy skladování surovin, může se stát, že po nějakou dobu bude sortiment v cantině mírně okleštěn. Nebojte ale, burgery to neodnesou :)

Přidáno: 04.06.2013

Pondělí 3.6. zavřeno - sanitární den.

Dnes je Cantina z důvodu sanitárního úklidu zavřená. Děkujeme za pochopení.

Přidáno: 03.06.2013

Možnost konzumace našeho jídla v Baru U Klepáčka

Vypadá to, že víkend nám zase proprší Místo zahrádky máme pro vás nyní alternativu > vyšel nám vstříc náš spřátelený sousední Bar U Klepáčka, kam si můžete objednané jídlo od nás vzít na našich talířích nebo zabalené s sebou a zkonzumovat. Bohužel bar má zatím o víkendech otevřeno pouze od 16.00 hod., v případě že by z naší strany byl velký zájem i přes den (bohužel vyhlídky na zlepšení počasí zatím nejsou), počítají do budoucna i s touto variantou.

Přidáno: 31.05.2013

Nově naraženo - Rychtář Natur světlá 12°

Nefiltrovaný světlý ležák Natur z Hlinského pivovaru Rychtář. Speciální světlý ležák, vyznačující se lehkým zákalem způsobeným kulturními kvasinkami, s příjemnou hořkostí, vysokým řízem a výbornou pěnivostí.

Přidáno: 27.05.2013

!!!Upozornění na kapacitu Cantiny dnešní den!

Upozorňujeme věechny, kteří se k nám dnes v sobotu 25.5. chystají, že z důvodu nepříznivého počasí, je zahrádka pouze pro otrlé a bez obsluhy. Celá Cantina je navíc po celý den zaplněna rezervacemi. Děkujeme za pochopení.

Přidáno: 25.05.2013

Nově naraženo - Permon světlá 11° English Pale Ale

Svrchně kvašené pivo, původně vařené v Anglii. Vyšší počet chmelení a vyšší obsah alkoholu napomáhá jeho delší trvanlivosti, která byla potřebná pro dlouhé námořní cesty do vzdálených anglických kolonií. Nefiltrované a nepasterované pivo. Bez barviv sladidel a chemických přísad.

Vyrobeno klasickou technologií s otevřeným kvašením.

Přidáno: 23.05.2013

Nově naraženo - Permon světlá 12° American Pale Ale

Svrchně kvašené pivo inspirováno americkými pivovary. Použity jsou originální americké chmely, nejvyšší kvality a slad přímo určený k výrobě piv typu PALE ALE. Pivo je chmeleno jak klasicky, tak dvojfázově za „studena“.

Nefiltrované a nepasterované pivo, středně prokvašené a s dlouhodobým ležením. Bez barviv sladidel a chemických přísad. Vyrobeno klasickou technologií s otevřeným kvašením.

Přidáno: 21.05.2013

Zmrzlina z Tuchlovic opět v nabídce!

Opět nabízíme kvalitní a poctivou zmrzlinu od manželů Hrivňákových z Tuchlovic. Momnetálně vanilková, jahodová a protíraná višeň. Jejich zmrzlina je z poctivých surovin, opravdového ovoce bez přidané vody a z kvalitního mléka a smetany od místních farmářů. Dobrou chuť!

 

Přidáno: 16.05.2013

Nově naraženo - Kouřový ležák polotmavý Uherský Brod

Nakuřovaná nebo též kouřová piva se vyrábějí s podílem sladu sušeného nad kouřem z dubového dřeva, případně rašeliny. Použití rašeliny při sušení sladu je společný prvek s výrobou whisky. A právě kouř dodává kouřovému pivu charakteristické vlastnosti – velmi specifickou kouřovou až uzenou vůni i chuť.

Přidáno: 16.05.2013
Strana: 1 ... 16 17 18 19 20 21
Celkem: 247 položek | Zobrazuji: 205. - 216.

Rezervace

Rezervace v BlackDog Bar&Grill Beroun

Systém nabízí pouze časy s volnou kapacitou, nenabízené hodiny již nejsou k dispozici = restaurace je obsazena.

Mapa

Blackdog Bar&Grill
Česká 140, 266 01 Beroun  

+420 773 380 280
rezervace_beroun@blackdogs.cz

Po - Čt / Ne 11:00 - 22:00
Pá - So 11:00 - 00:00